Звіт про хід будівництва від 15 жовтня 2020 року.

15 Октября 2020

У першій секції завершуємо влаштування вхідної групи. Продовжуємо фасадно-оздоблювальні роботи цокольного поверху. Підходять до завершення фасадні роботи у прибудові до 1-ї секції.

У другій секції  підходить до завершення влаштування вхідної групи. Завершили монтаж скляних вітрин у прибудові до 2-ї секції.

У третій секції завершили залиття стяжки у прибудові до 3-ї секції.

У четвертій секції розпочали залиття стяжки у прибудові до 4-ї секції. Продовжуємо влаштування фасадів у прибудові до 4-ї секції. Продовжуємо монтаж скляних вітрин у прибудові до 4-ї секції.

У п'ятій секції розпочали монтаж скляних вітрин у прибудові до 5-ї секції.

У шостій секції завершуємо оздоблювальні роботи місць загального користування. Продовжуємо роботи з облаштування внутрішнього газопостачання.

У сьомій секції продовжуємо фасадні роботи. Завершили роботи по залиттю стяжки у місцях загального користування. Завершили монтаж ліфтового обладнання. Завершили штукатурити місця загального користування.

У восьмій секції завершили монтаж вікон. Розпочали фасадні роботи. Підходить до завершення залиття стяжки у квартирах та місцях загального користування.

У дев’ятій секції завершуємо кладку зовнішніх та внутрішніх стін. Завершили монолітні роботи. Завершили монтаж вентиляційних блоків.

На території ЖК «Синергія 3+» продовжуємо прокладання зовнішніх інженерних мереж. Продовжуємо  влаштування благоустрою.

+38097 222 77 79
Мы вам перезвоним в течении 1 минуты
Мы вам перезвоним в течении 1 минуты