В 7-му будинку ЖК Синергія 3+ створюємо яскраві фасади!

22 Сентября 2020

Сучасному проєкту — сучасні фасади! Оздоблюємо 7-й будинок ЖК Синергія 3+ згідно з сучасними трендами.

Привабливі фасади стали візитною карткою проєктів БГ Синергія. Але, мабуть, найнезвичніші та найяскравіші фасади має наш ЖК Синергія 3+. 

Під час розробки проєкту, архітектори БГ Синергія керуються актуальними трендами. Це гарантія того, що фасади будинку максимально довго збережуть сучасний та привабливий вигляд.

Ось тенденції, які ми врахували при оформленні фасадів ЖК Синергія 3+:

  • простота і чіткість всіх форм і ліній — багато архітекторів сьогодні вважають за краще дотримуватися більш простих і лаконічних геометричних форм;
  • використання великих панорамних вікон, які не тільки красиво виглядають на фасаді, а й забезпечують максимальну кількість природного освітлення всередині будинку;
  • мінімалізм у використанні предметів декору на фасаді будівлі. Відповідно до сучасних тенденцій будь-який елемент, який прикрашає фасад, повинен виконувати практичну функцію. Саме тому наші фасади максимально лаконічні та практичні.
  • використання контрастних кольорів під час фарбування фасаду. Це візуально збільшує будинок, та виділяє його на фоні типової забудови.

Для оздоблення стін ми використовуємо фарбу, стійку до перепаду температур та впливу сонячних променів. Кожен будинок комплексу пофарбований у власний колір, що гармоніює з іншими та створює позитивну атмосферу. Для фарбування 7-го будинку ми обрали приємний трав’янисто-зелений колір.

Яскраві фасади будуть радувати мешканців ЖК Синергія 3+ багато років, не потребуючи оновлення та повторного фарбування.

+38097 222 77 79
Мы вам перезвоним в течении 1 минуты
Мы вам перезвоним в течении 1 минуты